1. INFORMATII PERSONALE
Site-ul www.mercerie-ahura.ro este proprietatea SC AHURA DESIGN IMPEX SRL.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. Accesul si utilizarea site-ului sunt reglementate exclusiv de termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii reprezinta acceptarea tacita a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele juridice care decurg din acceptarea lor.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge, modifica sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.
Intregul continut al site-ului www.mercerie-ahura – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC AHURA DESIGN IMPEX SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC AHURA DESIGN IMPEX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. SECURITATEA DATELOR
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC AHURA DESIGN IMPEX SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC AHURA DESIGN IMPEX SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC AHURA DESIGN IMPEX SRL.

3. PREZENTAREA PRODUSELOR
Depunem toate eforturile sa prezentam in mod cat mai explicit si realist toate produsele din acest site. Este posibil insa, ca din cauza unor setari diferite ale monitorului, culorile sa fie putin diferite in realitate.

4. PLATA SERVICIILOR SI TERMEN DE LIVRARE
Contravaloarea transportului se achita firmei de curierat in sistem ramburs. Costurile de livrare sunt suportate de catre client.
Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat .Pentru orice informative legata de transport va rugam sa contactati firma de curierat.

5. PRET
Pretul produselor este exprimat in Ron si include TVA

6. RETURNAREA PRODUSELOR
Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor.
In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile returnarii sunt suportate de catre cumparator.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, pe cat posibil in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele ce l-au insotit. Contravaloarea prduselor returnate se vireaza in termen de 14 zile de la primirea in stoc a produsului.
Formularul de retur poate fi completat aici: https://mercerie-ahura.ro/formular-de-retur/

7. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a obligatiei fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

8. DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu,iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

9. DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni TERMENII SI CONDITIILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.